Анти-ейдж колекция ампули с полипептиди

ПОЛИПЕПТИДИ КОЛАГЕН с екстракт от Хайвер и Ескутокс

Силна анти-ейдж терапия за забавяне процесите на стареене, дълбоко подхранване и хидратация, изглаждане на бръчки и повишаване плътността на кожата. Мощните активни съставки: полипептиди морски колаген за изглаждане, екстракт хайвер за подхранване и възстановяване, патентования ескутокс за попълване на бръчките и масло от нарцис за тонизиране и хидратация осигуряват интензивно и видимо изглаждане, подмладяване и блясък.

ПОЛИПЕПТИДИ ЕЛАСТИН със Сорго

Интензивна формула за видимо по-стегната и млада кожа с висока концентрация на полипептиди морски еластин и Сорго - екстракт от житно растение с богат на вит. В2 и С сок, чиито активни полизахариди взаимодействат със слоевете на кожата така, че да осигурят видимо стягащ ефект. Коригира ефективно контура, подобрява еластичността и тонуса на кожата.

ПОЛИПЕПТИДИ ДНК с Диацетил Болдин

Авангардна технология за подобряване състоянието на порите, изглаждане на текстурата, избистряне и просветляване на кожата. Силната формула от полипептиди морско ДНК, капсулиран в микросфери Диацетил Болдин и масло от гардения дава незабавни резултати – сияйна кожа с повишена хидратация, по-гладък тургор и по-затворени пори.