Ексклузивни терапии

LUMAFIRM LIFT & GLOW

Последно поколение лиофилизирана технология за незабавни резултати в борбата с хиперпигментацията и фотостареенето. Клинични тестове показват мигновен блясък и изсветляване, подобрен тонус и плътност на кожата, повдигане и стягане на контура. Тези удивителни резултати се дължат на мощни анти-ейдж оръжия: комбуча /извлек от сладък черен чай/ стимулира мастните клетки и буквално попълва нарушената тъкан, диацетил болдин изветлява пигмента и освежава тена, а ново поколение активен пептид РТ3 забавя разграждането на кожата и увеличава здравината и еластичността й.

„Вечна младост” с хайвер, екстракт от перли и Escutox™

По последната технология за производство на високоефективни активни съставки, трифазната Myoxy-Caviar™ терапия за неувяхващ вид, подхранва кожата ви с чист екстракт от Хайвер, екстракт от Перли и революционния фито-екстракт Escutox /естествена алтернатива на Botox/. Процедурата значително подобрява еластичността и текстурата на кожата, стимулира възстановителните процеси в нея, видимо я подмладява и изглажда линиите и бръчките.

Терапия за лице само за мъже – Skinfit™

Не е нужно да остарявате дори и елегантно! Противодействайте на процеса на стареене с доказано ефективната формула, разработена специално за мъже. Подмладяващото действие на Хайвера и възстановяващия ефект от морския Колаген правят кожата освежена и хидратирана и противодействат на възрастовите промени.